Underground Meeting

Eind vorig jaar had RevWorks een gesprek met La Fuente, tijdens dit gesprek werd de vraag gesteld: Wat is een droom van jullie ? Luuk antwoordde daar al direct op: Een van de dromen die RevWorks heeft is een legale parkeergarage meeting te houden. Iedereen kent de filmpjes van de meetings die in Tokyo worden georganiseerd. Een toffe locatie met daarin enkel dikke wagens. La Fuente wist hier wel raad mee en ging aan de slag en regelde de P+R Genneper parken in Eindhoven.

Na een aantal weken voorbereiding was Zondag 8 Oktober de dag dat het ging gebeuren. Meer dan 150 auto’s die door RevWorks werden geregeld kwamen op de zondagavond samen in de parkeergarage. Van een McLaren Senna tot een Opel C-Kadett en van een 69′ Dodge Charger tot aan een Ford Focus RS. De intentie om auto-eigenaren bij elkaar te brengen van Supercars tot aan Hotrods en van VAG tot aan JDM is hiermee gelukt. Een van de mooiste momenten van deze avond waren de momenten dat over de railing de garage in gekeken wordt en op de verdiepingen de auto’s zien staan. Foto’s doen aan dit gevoel geen gerechtigheid. 

Met deze meeting hebben we laten zien dat in Nederland het “kwaliteit boven kwantiteit” concept mogelijk is en deze meeting de aftrap is voor de mooie dingen die wij gezamenlijk gaan doen met Day1, La Fuente, Tribe als zijnde Day1Live. 

We willen de auto eigenaren ontzettend bedanken voor het vertrouwen in RevWorks en Day1Live. 

Hou de socials van alle partijen goed in de gaten want we gaan nog veel meer mooie dingen doen.

La Fuente
Day1Live

Foto’s: Ronald Veth & Jasper Steenbreker & Robin Smit & Tommy
Tekst: Luuk Mets
Datum: 10-10-2023