revrun dag 3

Dag drie van The RevRun is alweer de laatste. Voor al het goede zou eindigen, hadden we nog een mooie route richting Druten. Nadat iedereen wat langer kon blijven liggen na de lange nacht werden de motoren gestart en werd koers gezet naar Nederland. Deze route was natuurlijk iets minder technisch, maar daardoor niet minder leuk. Net voor de finishlocatie werd nog even gestopt door alle deelnemers. Dit was blijkbaar onderling afgesproken want dat had de crew zelf niet gevraagd. Het was dan ook een aangename verrassing dat bijna het hele deelnemersveld in één keer aankwam bij de finish. 

We kunnen de locatie eigenlijk niet met woorden omschrijven. Het Metropole Druten is een locatie zoals wij die nog nooit hebben gehad. Een gigantische privécollectie die voor de RevRunners open gesteld werd. Er werden diverse rondleidingen gegeven waar goed gebruik van werd gemaakt maar ook liepen veel deelnemers hun eigen rondje. Het Metropole Druten had een subliem buffet verzorgd. Van schnitzels tot stoofvlees. Nadat iedereen zijn buik te ver gevuld had, werd het toch tijd om The RevRun af te sluiten. Na de afsluiter van Tom en Luuk kreeg iedereen bij vertrek nog de laatste spullen van de goodiebag. Meguiars is hier de grootste verantwoordelijke voor en die willen wij dan ook nogmaals hartelijk bedanken. 

Het Metropole Druten bedanken wij voor hun gastvrijheid en uitmuntende buffet. 

We willen ook nogmaals alle sponsors en partijen hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van wederom weer een geweldige editie. 

Uiteraard is The RevRun nergens zonder zijn uitstekende crew, stuk voor stuk kanjers en wij kunnen het absoluut niet zonder hen!

Tot slot bedanken wij alle deelnemers voor het vertrouwen en deelname aan deze fantastische editie van The RevRun.

Foto’s: Ronald Veth & Jasper Steenbreker
Tekst: Charissa Veth 
Datum: 2-10-2023