revrun dag 1

1 September was de eerste dag van alweer de 8e editie van the RevRun. Vanuit het hele land kwamen alle teams naar Van der Valk Gilze-Tilburg. Daar werd na een heerlijk ontbijt ingechecked. Ieder team kreeg het eerste deel van het gigantische goodiepakket en natuurlijk het oh zo belangrijke route magazine. Het pakket werd mogelijk gemaakt door Meguiars die tassen en een groot deel van hun assortiment beschikbaar stelden. 

Om 12:00 werd het startsein gegeven door niemand minder dan Shane van Rotary Velgenherstel. Met de magazine’s in hand begonnen de teams aan hun eerste plensnatte etappe. The RexRun is natuurlijk geen typfout, zoals je kunt zien had team Whoetaah weer eens flink uitgepakt. De dag begon zoals gezegd erg nat maar eenmaal aangekomen bij de eerste lunchlocatie: SpaRacing was onze host voor de lunch. Deze winkel staat volledig in het teken van alles wat met racen te maken heeft. De deelnemers werden dan ook erg hebberig. De lunch werd genuttigd tussen verschillende klassieke racewagens en dat was misschien wel een soort voorgerecht voor de finish op zondag. 

Na de lunch werd via een prachtige route koers gezet richting van der Valk Charleroi. Onderweg klaarde het gelukkig op en konden de pedalen iets verder ingetrapt worden. 

Het diner en de open bar werd goed gebruikt. Het eten was volgens iedere deelnemer fantastisch. Het bleek een kok die naar alle monden kon koken. Op naar dag 2!!

Foto’s: Ronald Veth & Jasper Steenbreker
Tekst: Charissa Veth 
Datum: 13-09-2023