royal fitment

Lekker relaxed een beetje in de tuin je zaterdag spenderen kon vandaag in de prachtige tuinen van “het Ros van Twente” in de Lutte. De mannen van Royal Fitment versierden vandaag de tuin met de mooiste auto’s met de beste, je raad het al… “fitment”.  De sfeer is na de hevige regenval van de afgelopen dagen gelukkig niet weggespoeld. We nemen je weer mee in een gallery van Ronald Veth met wat hoogtepunten.

Foto Credits:
Ronald Veth

Tekst: Luuk Mets
Datum: 25-05-2024

Met je auto achter een camper op een trailer is maar gedoe. Beter een T3 camper kneitertdik maken. We weten zeker dat het zo is gegaan. Missie geslaagd.

Dit is een hele dikke BMW Touring E34. De verbrede schermen op de auto zijn net op tijd af gekomen voor het evenement. Ondanks dat hij zelf natuurlijk net als elke eigenaar niet helemaal tevreden is, vinden wij de BMW zeer geslaagd.

Oliver kwam met zijn Kever helemaal uit Denemarken gereden. De details van deze topper blijven gaan.

Deze Lexus is het voorbeeld dat een auto soms net wat meer Sjeu nodig. Misschien wel hoe de eerste tekeningen waren van Lexus maar daarna realistisch en saai gedacht moest worden, “perfectioneren” noemen wij het.

De C5 Corvette heeft echt niet veel nodig om een onheilspellende auto te creëren. We zouden deze wagen erg graag op RetroSpective zien.

21 juli 2024 | zal RetroSpective plaats vinden op het terrein waar ook deze Oldtimershow & Zundapp meeting werd gehouden.  Het auto event voor auto’s van 25 jaar en ouder!

Voor meer info klik hier.