Round Table Run

 

Sinds 2021 krijgt RevWorks elk jaar het vertrouwen van de Ronde Tafel 136 Lansingerland om samen met hen de Round Table Run te organiseren. Een rally waar elke editie een ander goed doel centraal staat. Dit jaar waren dat Lymph & Co en stichting Het Gehandicapte kind. De deelnemende teams kwamen vooral uit de omliggende steden met hier en daar een uitschieter van ver daarbuiten. Het is altijd weer mooi om te zien dat er massaal wordt meegedaan en het elke editie weer uitverkoopt. Natuurlijk is het om zelf van de leuke dag te genieten maar ook om de goede doelen te steunen. Deze derde editie kampte helaas bij de start met de grote regenbuien. Maar toch mocht dat de pret niet drukken.

De eerste route leidt de teams via mooie wegen naar Zandvoort. Daar stonden de deuren van Bernie’s Beachclub open om iedereen te verwelkomen met een overheerlijke lunch. Na een gezellige tijd moesten de deelnemers toch echt gaan beginnen aan deel 2 van de route. Ook die werd verreden over de mooiste routes die we konden vinden tussen Zandvoort en Den Hoorn. De finish werd gehost door vd Valk Hotel Delft.

Met een prachtig uitzicht over de auto’s op de parkeerplaats en onder het genot van hapje en drankje werd de dag afgesloten met een veiling. Wij willen de Ronde Tafel 136 Lansingerland nogmaals bedanken voor het vertrouwen en hopen deze superdag in 2024 weer te mogen organiseren.

 

Tekst: Charissa Veth
Foto’s: Ronald Veth, Robin Smit, Jasper Steenbreker en Tommy.
Datum: 28-09-2023