Rockin' Jalopy's

Het was lang geleden dat we naar een evenement waren geweest in Rosmalen. Tot onze verbazing stonden we ook al op de snelweg stil. Dat beloofde wat voor Rockin’ Jalopy’s. Een evenement gericht op HotRods, Muscle Cars en klassieke Amerikanen. Maik’s HotRod Garage en the FordBrothers hebben een prachtige selectie bij elkaar gekregen zowel binnen als buiten.

Foto Credits:
Jelle de Graaff

Tekst: Luuk Mets
Datum: 13-05-2024

Mark en Harry waren aanwezig met hun prachtige creaties. Zo ongelooflijk veel detail in deze auto’s.

Maik was zelf aanwezig met zijn collectie en één van onze favorieten is toch wel de shoptruck. Stiekem is dit een droom om voor onszelf te hebben.

Willem had zijn Cadillac 331 ook neergezet. Dit is echt een masterpiece. Zo groot en toch in 100% topstaat. En genot voor het oog. Wij hopen dat Willem een keer over zijn hart strijkt en naar RetroSpective komt.

Mario was aanwezig met zijn magistrale Ford 2-Door Coupe uit 1948. Een bizarre creatie met een fantastische paintjob.

Ook John kon niet ontbreken met zijn Chevy Pick-Up uit 1937. Het mooie van deze auto is dat op het lakwerk na alles door John zelf is gebouwd tot in perfectie. Onderhuids is alles Corvette, dus ook de LS motor.

Ben Donker stond ook op het balkon in Autotron met zijn Pick-Up op lucht. Er zijn ook onwijs veel toffe details te vinden aan en op deze wagen. Loop er dus ook niet snel voorbij op RetroSpective want daar is hij ook te vinden.