RevWorks making it GR8 again

Dit jaar vonden wij het leuk om ons gezicht te laten zien op de beste indoorshow van België. Dries, Tom en Alain zijn de drie krachten achter dit fantastische evenement. We nemen onze petjes af voor hun inzet en de waanzinnige selectie die ze bij elkaar hebben gekregen. Zoals altijd hebben we een paar hoogtepunten waar we iets over kunnen en willen vertellen.

We hadden natuurlijk onze stand weer opgebouwd met de shop en aan weerszijden auto’s. De ene kant de wat modernere auto’s en de andere kant de wat klassieke modellen om ook RetroSpective te promoten. 

 

Foto Credits:
Ronald Veth

Tekst: Luuk Mets
Datum: 15-04-2024

Al maanden werden we op de hoogte gehouden door Marco over de veranderingen aan de Nissan 350Z. Wij zeggen chapeau, het eindresultaat is subliem.

Bjorn zijn Subaru heeft een grote make over gekregen. De zwarte basiskleur maakt het lastig dat te zien. De neus is nu volledig in carbon getrokken en de paarse accenten samen met de paarse wielen zijn een fantastische combinatie.

Toen wij de stand aan het opbouwen waren. Kwam deze magistrale RX7 FC voorbij gereden en stonden wij collectief “whooow”.

Top Secret Lamborghini met een Liberty Walk kit? Nee, ondanks dat de kleur dicht tegen de Top Secret kleur aan zit, is het origineel Lamborghini. Als we het goed hebben is het ooit geleverd op een Miura.

Op de zaterdag konden de bezoekers genieten van niemand minder dan dj Pat b die een setje kwam draaien.

PetrolBrothers hebben ook flink uitgepakt. Met natuurlijk 90% luchtgekoeld waar de broeders om bekend staan.

Dit is Diane, ze is nog maar de helft van de vrouw die ze zal worden. Maar het ziet er nu al erg veelbelovend uit.