Revworks presents:

21 Juli 2024 / Brielle (NL)

Het auto event voor auto’s van 25 jaar en ouder!

Wat is RetroSpective?

RetroSpective is een sublabel van RevWorks dat zich richt op auto’s van 25 jaar en ouder. De hedendaagse auto-scene laat veel tekenen zien dat deze doelgroep groeit en populairder wordt.

We merken echter ook dat de creativiteit minder grenzen kent dan de huidige tijd, vooral de 70’s, 80’s & 90’s zijn echt de golden era’s op het gebied van verschillende car culture’s. Met het oog op de toekomst en de auto’s die de 00’s nog gaan toevoegen aan het RetroSpective concept kunnen we nog heel lang uitbreiden.

De drie hierboven genoemde decennia hebben elk hun eigen specifieke stijlen. De 70’s staan bijvoorbeeld bekend om de Lowriders en Muscle Cars. De 80’s staan bekend om de klapkoplampen en het magistrale DTM tijdperk dat zich nog doortrok tot in de 90’s. Zo is over elke 10 jaar veel te zien.

Wat kun je verwachten?

Een unieke locatie waar elke generatie zich kan vergapen aan de meest unieke projecten vanuit heel Europa en zelfs daarbuiten. Van Lowrider tot JDM Legend, van Muscle Car tot Vintage Racer, alle vakjes worden afgevinkt.

Daarnaast kan je over “RevWorks Main Street” lopen. Een straat vol met shops en stands. Lekker een hapje en drankje nuttigen op de “Mr. Simons Foodstrip”. Het evenement zou niet compleet zijn zonder activiteiten voor jong en oud. In de “Retro Arcade Hall” kan je terug naar de tijd van Outrun, PacMan, Space Invaders en vele andere classics. Natuurlijk mogen de flipperkasten ook niet ontbreken.

Voor de hele kleintjes is er een draaimolen volledig in de oude stijl te vinden. Als bonus stelt Van Adrighem het unieke auto museum open en kan elke auto uit hun collectie bewonderd worden, zelfs die uit de Mille Miglia. We sluiten de dag af met een spectaculaire Show & Shine prijsuitreiking.

RetroSpective sponsors

Om deel te nemen aan RetroSpective met jouw auto dien je door een selectie heen te komen. Hiervoor zijn er een aantal criteria waar jouw voertuig aan moet voldoen. Het belangrijkste is dat jouw auto in of voor 1999 gebouwd dient te zijn. Er is echter wel een uitzondering. Is jouw auto uit 2003 maar bestond het model al in 1999, ook dan is jouw auto welkom op RetroSpective, we noemen dat: “overlap van doorbouw”.

RevWorks ambieert altijd een hoog niveau van kwaliteit. Als je dit leest, zal je op onze socials en website vast al wat auto’s zien die geselecteerd zijn. Vind jij dat jouw auto daar tussen past dan kan je een aanmelding versturen met daarin een speclist en foto’s van jouw auto. Klik hieronder op de balk om je eigen aan te melden.

Ticketprijzen:

Earlybird prijs: €10,-

Aan de deur: €15,-

Kinderen tot 4 jaar: gratis

Kinderen 4 tot 12 jaar: €5,-

Parkeren voor bezoekers is gratis.

Algemene informatie

Openingstijden RetroSpective: 11:00 – 18:00 uur.

Dag programma:

Open voor bezoekers: 11:00 – 18:00 uur.

Prijsuitreiking Show & Shine: 16:30 uur.

 Overnachten:

Wapen van Marion : https://www.wapenvanmarion.nl/

“Badhotel Oostvoorne : https://www.badhotel.nl/

 

Route & Parkeren:

Gps adres:

Seggelant-Oost 1, 3227 MH Vierpolders

Voor parkeren volg de borden “Parking bezoekers”.

B2B

Wilt u met uw bedrijf aanwezig zijn op RetroSpective als sponsor, partner of standhouder vraag dan naar de mogelijkheden en wij denken graag met u mee voor een aanbod op maat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected].


Contact / Pers:

[email protected]

Vorige slide
Volgende slide

RetroSpective sponsors