Petrol Brothers Chapter 4

Petrol Brothers organiseerde gisteren “Chapter 4” in Wielsbeke, België. Een evenement waar wij als crew altijd erg naar uitkijken. We zijn de afgelopen jaren goed bevriend geraakt met de Brothers. De zon brak door na een paar flinke hoosbuien en dat zorgde voor een gezellige sfeer en natuurlijk zorgde de prachtige selectie aan auto’s voor een lust voor het oog. Ronald Veth heeft weer een toffe galerij afgeleverd en we nemen je weer mee in een aantal hoogtepunten.

Foto Credits:
Ronald Veth

Tekst: Luuk Mets
Datum: 27-05-2024

Vanuit diverse landen waren auto’s aanwezig, zo ook deze magistrale Kever uit Engeland. Met een gigantische turbo op een prominente plek is deze gewoon komen rijden.

Sam was aanwezig met Rokweiler. Een RWB is altijd een feestje. Door de kleuren doet deze ook denken aan Stella Artois van Nakai San zelf.

Het is dan misschien geen RWB maar zeker niet minder dik. De 911 GT van Andi uit de 993 serie is echt een plaatje om te zien.

De mannen van Next Level Automotive hebben het maar weer geflikt. De GT86 van Chayenne is meer dan goed gelukt. De Robot Craftman Widebodykit is perfect samengesmolten met de Rally Backer voor en achterbumpers en werd afgetopt met een fantastische kleur.  De custom wielen maken het geheel compleet. Hou deze wagen goed in de smiezen want ze is nog niet klaar.

We hebben Freek geselecteerd met zijn Opel Kadett maar vandaag was hij met deze Barkas B1000. Dit Oost-Duitse werkpaard heeft stiekem onze voorkeur want dit zie je nooit. Echt heel tof en ja er zit een hint in dit stukje verborgen.

21 juli 2024 | zal RetroSpective plaats vinden op het terrein waar ook deze Oldtimershow & Zundapp meeting werd gehouden.  Het auto event voor auto’s van 25 jaar en ouder!

Voor meer info klik hier.