Liberty Walk Open House

11 mei stond voor een aantal mensen als bijzondere datum omcirkeld in de agenda, met 3 uitroeptekens en misschien wel een smilie. De officiële opening van Liberty Walk Europa. Wie tegen ons had gezegd begin vorig jaar dat dit werkelijkheid zou worden, hadden we uitgelachen. Toch was het eind 2023 dat wij te horen kregen van de toenmalige eigenaar van Showoff Imports, Ronald. Dat hij de zaak had verkocht aan de mannen van the Performance Company. Die tevens de Europese “chapter” beheren van Liberty Walk. Dus 11 mei was de dag dat de deuren officieel opende. Meerdere Liberty Walk builds vanuit heel Europa waren aanwezig. Bij ons stond er in de agenda nog iets bijzonders bij. De Datsun, “Project PennZ”, zou voor het eerst in projectstatus voor het publiek te zien zijn. Natuurlijk met zijn eigen Liberty Walk bodykit, G-Nose en Volk Racing Centerlockwielen. Ook zouden wij de render onthullen die Black Fish Graphics in het geheim voor ons heeft ontworpen. De 260Z is zeer goed ontvangen want de reacties waren nu al erg enthousiast.

Foto Credits:
RonV

Tekst: Luuk Mets
Datum: 12-05-2024

Project PennZ werd voor het eerst tentoongesteld aan het publiek, het project dat van RevWorks is heeft nog een lange weg te gaan maar het project is nu al erg indrukwekkend.

We kunnen wel zeggen dat rood de perfecte kleur is voor de Ferrari Testarossa van Top Secret. 

Uiteraard was er de mogelijkheid om vette merchandise te scoren, zo ook dit t-shirt met de bekende Countach erop.

Retro cars zijn tof, zo ook dit trio. Welke heeft jouw voorkeur ?

In een aantal maanden tijd hebben de mannen Showoff Imports headquarters omgetoverd naar een spectaculaire 2.0 versie. Samen met oude vertrouwde merken zoals Ultra Racing, HEL, GFB en BC Racing maar ook nieuwe merken zoals natuurlijk Liberty Walk maar ook Auto Finesse.

Ook Bert van Rauh Welt – Begriff Europe was aanwezig met zijn RUF BTR3. De ode die hij aan de RSR van Gijs van Lennep brengt is en blijft een genot voor het oog.