lay low event

Onze nieuwe fotograaf Tokan bezocht afgelopen weekend het mooie evenement LayLow in België. Hij laat meteen zien een goede aanwinst te zijn voor RevWorks en ziet de toekomst positief in met deze topfotograaf. Wat hoogtepunten en een volledige galerij.

Foto Credits:
Tokan Photography

Tekst: Luuk Mets
Datum: 01-05-2024

Klaus heeft zijn EVO IX Wagon in een nieuw jasje gestoken. Op GR8 onthulde hij deze al, maar daar was hij nog maar 99,9% af. Zoals nu aan de achterbumper is te zien is, heeft de Mitsibishi de “finishing touch”

De Forester SF zien we steeds vaker goed aangepakt worden. Zo ook deze, we namen bij de zwarte van Elle aan dat die op lucht stond, niks bleek minder waar. Maar deze staat ook erg laag, lucht of static?

De SQ3 in deze kleurstelling is subliem wat ons betreft. De carbon accenten knallen er zo goed uit.

De Kever, zo clean, mooi en tot in de puntjes gerestaureerd…..

Of toch een andere luchtgekoelde held zoals deze Karmann Ghia die net iets meer “gebruikersporen” laat zien?

Als kind vond je dit model Ascona niet meteen een “wow” factor hebben. Maar tegenwoordig, met de juiste stance en wielen zouden wij deze maar al te graag op RetroSpective verwelkomen

Geel, de lievelingskleur van Luuk. Als het dan ook nog eens op een Subaru zit dan gaat het hart nog sneller kloppen. Deze “Rumblebee” is nagenoeg perfect.

“Done to death” maar het blijft nog steeds leuk en je blijft toch elke keer even kijken hoe het is gedaan. Het enige leuke aan boodschappen doen is stiekem net doen of je Daigo Sato bent, met zo’n kar als dit kom je nog meer bij je innerlijke 12 jarige.