garage meet 2.0

Afgelopen zaterdagavond was het weer tijd om “HET” te organiseren.  Voor velen is het duidelijk genoeg. Want voor wie de film Fight Club gezien heeft: “First rule of Garage Meet Club: don’t talk about Garage Meet Club”. We praten er vooraf niet graag over. Achteraf des te graag natuurlijk. De diversiteit tijdens de tweede editie van deze garage meet was ongekend. Hier wat hoogtepunten van de avond.

Later deze week volgt de mega foto dump van afgelopen zaterdagavond.

Foto Credits: 
Ronald Veth
Robin Smit

Tekst: Luuk Mets
Datum: 22-04-2024

Kean Suspensions was aanwezig met hun waanzinnige 190E met Pandem Kit. Kenny liet ons weten dat de meet goed is bevallen. We hopen de 190 vaker te zien samen met de Pantera.

Carlo kwam even gezellig langs met zijn supervette Nissan Laurel. Ook bekend als de Datsun 200L Hardtop. Of misschien wel “Bataketsu”.

Hoewel Alex een open dag had bij Tofu Garage, kapte hij deze op tijd af om hier bij te zijn. Wij krijgen eigenlijk nooit genoeg van deze Honda NSX.

De Spyker Enthusiast had de vorige editie gezien en wilde super graag bij de volgende zijn. Wij zijn de beroerdste niet en laten deze prachtige Spyker C8 Double12S graag toe.

Kees de ViperWizard verraste ons met de ACR. Het maakt het toch altijd net even ietsje dikker als er een Viper aanwezig is. Maar een widebody ACR haalt dat ietsje toch stiekem weg. Wat een wagen.

Bijna alle groten der widebody merken waren aanwezig. Pandem, Liberty Walk maar ook dit keer deze sublieme 964 Rauh Welt – Begriff.

Sebastiaan primeurde zijn nieuwe wielen onder de Audi 100. Wat een wereld van verschil en het heeft super goed uitgepakt.

De dag na de garagemeet was Dropped. Niet heel ver meer van de locatie vandaan dus sommigen pakten lekker het hotel wat er naast zit. Zo ook Willem. Wat blijft zijn Golf MK1 toch prachtig, met een afwerking om van te genieten.

Binnen was het natuurlijk droog maar buiten vielen zware regenbuien. Daar had deze baas geen schrik van in zijn Ariël Atom.