dropped show

De rit naar Zolder maken en niet op het circuit eindigen is toch een beetje onwennig. Maar gelukkig waren we er snel overheen want een klein stukje verderop was de daadwerkelijke locatie in Heusden -Zolder waar het supertoffe evenement “Dropped” plaatsvond. Richard komt vaak met zijn prachtige 911 G50 naar onze evenementen en daarom vonden wij het de hoogste tijd die van hem te bezoeken. Met de garage meeting vermoeidheid nog vers in onze lichamen hebben wij absoluut genoten van de unieke locatie en de selectie van zeer hoog en divers niveau

Foto Credits:
Ronald Veth

Tekst: Luuk Mets
Datum: 23-04-2024

We kennen de eigenaar van de prachtige BMW 5 Serie al jaren van zijn BMW Z1. Net als die Z1 is dit ook weer een briljant stuk vakwerk. Respect!

Onze Tymen was aanwezig en zoals altijd kan je niet om zijn werkpaard heen. Dit keer een foto van de bizarre “In Car Entertainment” install. Nog wat playlist aanpassingen en dan kan Luuk het ook waarderen.

Een Nissan Pick-Up heeft vele voordelen. Zoals deze baas laat zien is een prive plekje in de achterbak er één van.

1 van de mannen uit het Team van VWTB was aanwezig met zijn Derby. Dit zijn de kwaliteits builds waar we van houden. Tot op het laatste boutje aangepakt. 

Deze V.I.P. Benz is geselecteerd voor RetroSpective. Deze is wat wij noemen subtiel en smaakvol aangepast. Less is so much more!

Boven op het bordes kwamen we de Audi 80 tegen van Rendie. Achter hem staat de 80 van Robert. Performance look of de meer V.I.P. look, wij kunnen niet kiezen.

Ook onze Nick had zijn weg weer gevonden als trouwe vriend van de Dropped organisatie. Dit blijft zo’n mooi motorruimte met de iconische B16 van Honda.

Nee Steve is geen pot met signaal gele verf tegen gekomen. De wrap zit er sinds kort op. Het is een gedurfd ontwerp. Wij vinden het wel tof.