Carwash Night Meet

Wij liepen al langere tijd met een visie in onze gedachten. We zouden het tof vinden om een gezellige maar ook exclusieve meet in een carwash te houden. Na meerdere locaties te hebben bezocht vielen wij als een blok voor de locatie van “Washers, Clever Carwash” in Den Hoorn. Het gloednieuwe pand en de klik met de eigenaar bleek de ultieme setting voor een mega succesvolle eerste editie van dit selectie event. Van de VAGCollector en Next Level Cars, tot de Automatties en Rauh Welt- begriff die aanwezig waren, het was echt meteen een home run. We nemen je mee in een aantal hoogtepunten en onderaan vind je alle foto’s van het event.

Next Level Cars had een splinternieuwe Audi RS3 mee. De oldschool BBS in het goud steken zeer fraai af tegen het Nogaro Blue. Samen met de carbon accenten maakt het een subliem totaalplaatje. 

De Lotus is “killin the scene” op het moment. Ook wij kunnen er geen genoeg van krijgen.

De vlaggen geven het misschien al weg, “RetroSpective”. Het nieuwe sublabel en event vanuit RevWorks. Hier komt binnenkort veel meer nieuws over.

Glenn zag dat de zon scheen en kon dus niet thuis blijven met de RWB. Wat blijven dit toch extreem dikke wagens. Letterlijk en figuurlijk. 

Voor mij persoonlijk is dit elke keer weer mijn favoriet. De Golf MKII Rallye heeft een speciaal plekje en ook deze gaan wij snel eens voor een item strikken.

De familie Coppens uit Belgie zijn vaak bij onze events of stands. De CelicaSupra staat sinds kort op lucht. We dachten dat hij niet vetter kon worden maar het tegendeel blijkt.

Deze slammed Lincoln Continental kwam zomaar aangereden. Het bleek een klant van Washers te zijn. Natuurlijk konden we deze machtige Yank niet buiten de poort laten staan. 

Foto’s: Ronald Veth

Tekst: Charissa Veth

Datum: 27 Augustus 2023